Φόρτωση περιεχομένων καλαθιού…
Προβολή καλαθιού Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Σύνολο Προϊόντων:

Αποστολές / Παραλαβές Προϊοντων

Διαθεσιμότητα Προϊόντων:

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του airsam.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας.

Διαθέσιμο

Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες: Το λεκτικό «Άμεση παραλαβή» αφορά προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα και ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να τα επισκεφτεί για να το παραλάβει «άμεσα».
Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιλέξει την αποστολή κάποιου προϊόντος σε απόθεμα, το κατάστημα οφείλει να παραδώσει το προϊόν σε 1-3 ημέρες.

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Παραλαβή ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες: Αφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά υπάρχουν στην αποθήκη ή σε κάποιον προμηθευτή και παραδίδονται στο χώρο του πελάτη ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε 1 έως 3 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.
Αναλυτικά:
Λεκανοπέδιο Αττικής, Θεσσαλονίκη και Πάτρα: 1- 3 εργάσιμες
Ηπειρωτική Ελλάδα (πρωτεύουσες νομών και αστικά κέντρα): 2- 4 εργάσιμες ημέρες Νησιωτική Ελλάδα και Κρήτη (πρωτεύουσες νησιών) : 3 – 5 εργάσιμες ημέρες.
Μη αστικά κέντρα και δυσπρόσιτες περιοχές της Ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς επίσης χωριά και νησιά άγονης γραμμής έχουν επιπλέον των παραπάνω χρόνων, 1 εργάσιμη ημέρα.
*Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την επόμενη ημέρα παραλαβής της παραγγελίας.

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Παραλαβή ή Παράδοση σε 4-10 ημέρες: Αφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά για παράδειγμα δείχνουν να είναι διαθέσιμα στον προμηθευτή και παραδίδονται στο χώρο του πελάτη ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε 4 έως 10 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Κατόπιν Παραγγελίας

Κατόπιν Παραγγελίας – Παράδοση έως 30 ημέρες: Αφορά σε προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν σε απόθεμα στο κατάστημα ή σε αποθήκη προμηθευτή και παραδίδονται στον χώρο του πελάτη ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε διάστημα έως και 30 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Εξαντλήθηκε

Αφορά προϊόντα τα οποία έχουν εξαντληθεί από τις αποθήκες μας ή και του προμηθευτή και δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Παραλαβή από το Κατάστημα :

Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Κατάστημα οι ώρες και μέρες παραλαβής είναι:

Ημέρα        Ώρες Παραλαβής
Δευτέρα-Παρασκευή    10:00 / 8:30
Σάββατο    10:00 / 15:00

Πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας από την Έδρα της Εταιρείας, παρακαλούμε ενημερώστε το αρμόδιο τμήμα αποθήκης στο 2107475000.

Αποστολή στο Χώρο σας :

Παραδόσεις εντός Δήμου Αθηνών

Οι παραδόσεις εντός  Δήμου Αθηνών, πραγματοποιούνται κατά τις ώρες λειτουργίας της Εταιρείας με ιδιόκτητο μεταφορικό για ποσά πάνω από 300 ευρώ εντελώς Δωρεάν.

Παραδόσεις Εκτός Δήμου Αθηνών

Οι παραγγελίες/παραδόσεις εκτός Δήμου Αθηνών πραγματοποιούνται μέσω πρακτορείων μεταφορών και τα μεταφορικά τα πληρώνεται κατα την παραλαβή.

Παραδόσεις Επαρχία – Νησιά

Οι παραγγελίες/παραδόσεις για Επαρχία – Νησιά πραγματοποιούνται μέσω πρακτορείων μεταφορών και τα μεταφορικά τα πληρώνεται κατά την παραλαβή, σε περίπτωση πληρωμής των μεταφορικών εξαρχής το κόστος αφορά εντός περιοχής-παραλαβής από το πρακτορείο.