Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προβολή καλαθιού Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Σύνολο Προϊόντων: 0,00

Αποστολές / Παραλαβές Προϊοντων

Διαθεσιμότητα Προϊόντων:

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του airsam.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας.

Διαθέσιμο

Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες: Το λεκτικό «Άμεση παραλαβή» αφορά προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα και ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να τα επισκεφτεί για να το παραλάβει «άμεσα».
Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιλέξει την αποστολή κάποιου προϊόντος σε απόθεμα, το κατάστημα οφείλει να παραδώσει το προϊόν σε 1-3 ημέρες.

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Παραλαβή ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες: Αφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά υπάρχουν στην αποθήκη ή σε κάποιον προμηθευτή και παραδίδονται στο χώρο του πελάτη ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε 1 έως 3 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.
Αναλυτικά:
Λεκανοπέδιο Αττικής, Θεσσαλονίκη και Πάτρα: 1- 3 εργάσιμες
Ηπειρωτική Ελλάδα (πρωτεύουσες νομών και αστικά κέντρα): 2- 4 εργάσιμες ημέρες Νησιωτική Ελλάδα και Κρήτη (πρωτεύουσες νησιών) : 3 – 5 εργάσιμες ημέρες.
Μη αστικά κέντρα και δυσπρόσιτες περιοχές της Ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς επίσης χωριά και νησιά άγονης γραμμής έχουν επιπλέον των παραπάνω χρόνων, 1 εργάσιμη ημέρα.
*Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την επόμενη ημέρα παραλαβής της παραγγελίας.

Παράδοση 4 έως 10 ημέρες

Παραλαβή ή Παράδοση σε 4-10 ημέρες: Αφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά για παράδειγμα δείχνουν να είναι διαθέσιμα στον προμηθευτή και παραδίδονται στο χώρο του πελάτη ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε 4 έως 10 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Κατόπιν Παραγγελίας

Κατόπιν Παραγγελίας – Παράδοση έως 30 ημέρες: Αφορά σε προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν σε απόθεμα στο κατάστημα ή σε αποθήκη προμηθευτή και παραδίδονται στον χώρο του πελάτη ή παραλαμβάνονται από το κατάστημα σε διάστημα έως και 30 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Εξαντλήθηκε

Αφορά προϊόντα τα οποία έχουν εξαντληθεί από τις αποθήκες μας ή και του προμηθευτή και δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Παραλαβή από το Κατάστημα :

Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Κατάστημα οι ώρες και μέρες παραλαβής είναι:

Ημέρα        Ώρες Παραλαβής
Δευτέρα-Παρασκευή    10:00 / 8:30
Σάββατο    10:00 / 15:00

Πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας από την Έδρα της Εταιρείας, παρακαλούμε ενημερώστε το αρμόδιο τμήμα αποθήκης στο 2107475000.

Αποστολή στο Χώρο σας :

Παραδόσεις εντός Δήμου Αθηνών

Οι παραδόσεις εντός  Δήμου Αθηνών, πραγματοποιούνται κατά τις ώρες λειτουργίας της Εταιρείας με ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο εντελώς Δωρεάν.

Παραδόσεις Εκτός Δήμου Αθηνών

Οι παραγγελίες/παραδόσεις εκτός Δήμου Αθηνών πραγματοποιούνται μέσω πρακτορείων μεταφορών και τα μεταφορικά τα πληρώνεται κατα την παραλαβή.